Новости

Bilete de avion

Amintiți-vă cea mai importantă regulă de taxe într-o excursie Bilete de avion? Nu uitați banii și documentele, restul poate fi achiziționat la fața locului. În lumea modernă, totul este chiar mai ușor, iar banii cu ei în vacanță, călătorii au încercat mult timp să minimizeze. De fapt, de ce să răstigniți buzunarele și locurile izolate din valiza unui pachet de bancnote și să vă faceți griji mai târziu pentru siguranța lor, dacă toate problemele financiare pot fi rezolvate cu un card de credit pentru călătorie. Mai ales că, cu "plastic" pentru a stăpâni noi orașe și țări, nu numai că este mai sigur, ci și mult mai convenabil. Principalul lucru este să alegeți cartea potrivită pentru dvs. Iată câteva sfaturi în acest sens.

Avantajele cardului bancar pentru călătorii

Care sunt avantajele unui card bancar înainte de numerar? Să analizăm punctele.

 1. Securitate. Aici totul este evident: stocarea banilor este mult mai fiabilă în bancă — adică într-un cont electronic. Și chiar dacă cardul dvs. a fost furat sau sa pierdut, nu vă veți pierde economiile amânate pentru odihnă. Va fi suficient să contactați imediat banca și să blocați fondurile de pe card. E o idee bună să iei două cărți cu tine. Pe de o parte, păstrăm finanțele, cealaltă "plimbare", ea plătește pentru cumpărături, cafenele și divertisment.

 2. Hărțile sunt acceptate în întreaga lume. În străinătate, nu veți depinde de disponibilitatea schimbătorului - plătiți cardul astăzi este real aproape peste tot. De asemenea, puteți rezerva un hotel și în avans, chiar înainte de călătorie, puteți rezerva bilete pentru excursii.

 3. Abilitatea de a-ți gestiona fondurile. Acum, aproape toate băncile au aplicații mobile, cu ajutorul cărora banii de la un card la altul sunt transferați literalmente în două clicuri (din nou, asigurarea suplimentară în cazul în care un" plastic " va fi pierdut).

 4. Bonusuri și reduceri. Cel mai preferat punct. Plata cu un card de credit este de fapt benefic. Tu a lua: 

 - Cashback atunci când clientul revine un anumit procent din fiecare achiziție (în medie 1-2%). 

 - mile-plătiți cu cardul, salvați punctele-mile, pe care apoi cumpărați bilete de avion de la companiile partenere ale Băncii. Doar asigurați — vă că pentru a afla cât de multe mile sunt în mod specific în cazul dumneavoastră-se întâmplă că acestea sunt de ardere, dacă nu să profite de la un anumit interval de timp. 

 - asigurare pentru călători. Astfel de servicii oferă acum foarte multe bănci. Luați în considerare faptul că polița în călătorie este adesea valabilă numai dacă călătoria a fost plătită cu cardul pe care a fost emisă asigurarea. 

 - serviciile companiilor partenere. Puteți obține reduceri în magazine, restaurante, saloane de înfrumusețare, rezervați hoteluri în condiții preferențiale. 

 - caracteristici de carduri premium. Cardurile de nivel Premium sunt emise de sistemele de plăți (Cele mai comune Visa și Mastercard) și subliniază statutul proprietarului. Acestea sunt aceleași reduceri sau servicii suplimentare ale băncilor, doar la un nivel mult mai ridicat. De exemplu, serviciul de concierge vă va ajuta să rezervați bilete la teatru sau să rezervați un iaht pentru weekend. Și astfel de carduri dau adesea un cashback crescut și un procent bun din soldul contului.

Поделитесь статьей с друзьями

Яндекс.Метрика Индекс цитирования